Les galeries d'art obren temporada aquest setembre


  • Comparteix:

Caterina Alavedra, a la sala Rusiñol; una mostra col·lectiva, a l'espai Lluís Ribas, i Ramon Herreros, a la Canals, són algunes de les apostes de les galeries d'art per inaugurar la temporada aquest setembre. Les sales locals apostaran per una combinació d'artistes novells i reconeguts. Els espais també portaran pintors que havien exposat a la ciutat en anteriors ocasions.

La sala Rusiñol és l'espai més matiner a l'hora de començar a exposar. Caterina Alavedra serà l'encarregada d'estrenar la temporada. La pintora d'origen txec mostrarà racons i espais del seu país natal fins al 26 de setembre. Posteriorment, Calabuig i Lídia Lozano prendran el relleu a Alavedra en properes exposicions.

El propietari de la sala Rusiñol, Ignasi Cabanes, explica per què aposten per Alavedra com a primera pintora de la temporada.

Ignasi Cabanes

És una pintora que té un ampli bagatge i una gran personalitat.


L'espai d'art Lluís Ribas començarà amb un exposició col·lectiva el 15 de setembre, en la qual participen Valentí González, Pepe González i Isabel Cortés. Una de les novetats d'enguany de l'espai és que allarga la durada de les mostres fins als 30 dies.

Lluís Ribas també té previst fer una preinauguració al novembre de les obres que exposarà posteriorment a Palm Beach, a l'estat nord-americà de Florida.

El propietari de la sala, Lluís Ribas, explica l'aposta de la galeria per la temporada d'enguany.

Lluís Ribas

Portem artistes en els quals confiem i que ja han tingut èxti a Sant Cugat.


La temporada 2006/2007 s'iniciarà a la Canals Galeria d'Art amb una exposició de Ramon Herreros. La sala d'art apostarà enguany per l'art contemporani i en els artistes vinculats amb l'Escola Catalana de Tapís. Entre els artistes, hi destaquen Ramon Herreros, Gómez Gámez, Joan Pere Viladecans i Modest Cuixart.

Escoltem el director de la sala, Josep Canals.

Josep Canals

Apostem per autors que ja han passat per Sant Cugat i per artistes vinculats a l'Escola del Tapís.


Pou d'Art comença la temporada el 16 de setembre amb la inauguració de dues exposicions d'estructures. Anna Riberola presentarà la seva creació a base de maletes de fusta i pintura. Maria José Corrossero exposarà instal·lacions de sabates amb ceràmica. La directora de Pou d'Art, Maria Fabre, explica que han volgut començar la temporada de forma innovadora.

Maria Fabre

Aquest any hem volgut començar la temporada amb una exposició innovadora.


Per la seva banda, La Galeria començarà la temporada amb una exposició col·lectiva. Durant la temporada, l'espai artístic exposarà obres de Ramon Moscardó, Pere Formiguera i Didier Lourenço, entre d'altres



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.