El Teatre-Auditori proposa una trentena d'espectacles fins al desembre


  • Comparteix:

Una trentena d'espectacles conformen la programació del Teatre-Auditori per al primer trimestre de la temporada. L'equipament cultural aposta per repartir les sessions entre els tres dies del cap de setmana. Lluís Llach, 'Lorca eran todos' de Pepe Rubianes i el grup de gospel Mississippi Mas Choir són algunes de les propostes del Teatre-Auditori.

L'oferta teatral compta amb diverses propostes. 'Sit' del Tricicle, 'La felicitat' de Javier Daulte i 'L'oratorio d'Aurèlia' de Victoria Chaplin són alguns dels espectacles que es podran presenciar fins al desembre. A mitjans de desembre, arribarà 'Lorca eran todos' de Pepe Rubianes, una obra que el Teatre-Auditori va contractar abans que el PP censurés la seva representació a un teatre públic madirleny la setmana passada.

Eloi Benet, actor santcugatenc que participa en el muntatge de Rubianes, afirma que la companyia està allunyada d'aquesta polèmica.

Eloi Benet

Estem allunyats de la polèmica perquè només representem una obra de teatre.


Pel que fa a la música, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat oferirà quatre actuacions, repartits en els tradicionals concerts de Nadal i de tardor. Els amants de l'òpera tenen la seva cita el divendres 3 de novembre, amb 'La Bohème', de Giacomo Puccini.

El pop també tindrà el seu espai al Teatre-Auditori amb el grup santcugatenc La Puerta de los Sueños, que presentarà el seu darrer disc el dissabte 11 de novembre.

La cantant del conjunt Virgínia Martínez assegura que al concert hi haurà sorpreses.

Virgínia Martínez

Al concert oferirem alguna sorpresa. És un al·licient més per venir al concert.


Els Pets també passaran per l'equipament el dijous 21 de desembre, en una gira que fan per teatre d'arreu de Catalunya.

Un altre dels plats forts musicals serà l'actuació de Lluís Llach, el diumenge 5 de novembre. El cantautor de Verges interpretarà clàssics de la seva discografia, però amb arranjaments actualitzats. El concert de Llach és el primer a la nostra ciutat després que anunciés la seva retirada.

Dos dels espectacles compten amb el suport de l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament. En aquest punt, Luz Casal i l'obra 'Las que faltaban' arribaran a finals de novembre, en el marc de la campanya per l'eliminació de la violència contra les dones.

A més, el Teatre-Auditori continua la seva aposta pel públic familiar. En total, quatre espectacles es dirigeixen als més menuts. Totes les representacions infantils tindran lloc diumenge.

L'alcalde Lluís Recoder afirma que ha estat difícil elaborar una programació de qualitat.

Lluís Recoder

Després de l'èxit de la temporada passada, ha estat difícil elaborar una programació de qualitat.


'En pólvora' d'Àngel Guimerà, 'Pels pèls' de Paul Portner i l'escolania de Montserrat són algunes de les propostes de la programació del Teatre-Auditori per al proper trimestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.