L'exposició de Ramon Herreros obre la temporada a la Canals


  • Comparteix:

La temàtica de la mostra són els arbres

La temàtica de la mostra són els arbres

El pintor Ramon Herreros inaugura la temporada de la Canals Galeria d'Art amb una exposició d'olis sobre tela basada en els arbres. La mostra, que dóna el tret de sortida a la celebració del 33è aniversari de l'espai, està feta amb obres molt recents i es podrà veure fins a finals d'octubre.

La inauguració de la mostra de Ramon Herreros ha obert aquest dijous la temporada de la Canals Galeria d'Art. L'exposició mostra una nova faceta de l'artista centrada en una temàtica molt concreta: els arbres. Les obres estan fetes aquest estiu i per tant s'exposen en primícia a l'espai de la nostra ciutat.

Herreros explica què es trobarà el visitant de l'exposició.

Ramon Herreros

Gairebé tot són olis sobre tela, amb una temàtica molt concreta, els arbres, i tot són obres molt recents, d'aquest estiu.


L'acte d'inauguració de la mostra ha estat presidit per la regidora de Comunicació, Marta Subirà, i ha comptat amb la participació de diversos regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat, el president de la Fundació Sant Cugat, Àlvar Roda, diversos artistes i alguns representants de l'Ajuntament de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.