'Misteriós assassinat a Manhattan' obre temporada al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els decorats del muntatge s'han construït a Sant Cugat

Els decorats del muntatge s'han construït a Sant Cugat

El Teatre-Auditori inicia aquest diumenge la nova temporada amb l'obra 'Misteriós assassinat a Manhattan', de Woody Allen. La periodista Elisenda Roca dirigeix el muntatge, que compta amb les interpretacions d'Àlex Casanovas i Montse Guallar.

'Misteriós assassinat a Manhattan' és una de les comèdies més trepidants de Woody Allen. L'obra barreja l'humor i el 'thriller' en una trama complexa que es va accelerant progressivament, acumulant cada cop més suspens. Amb uns diàlegs brillants i plens d'enginy, la comèdia dissecciona les relacions humanes i, per damunt de tot, la relació de parella.

La periodista Elisenda Roca dirigeix l'adaptació d'una de les pel·lícules més celebrades del director novaiorquès. El repartiment està encapçalat per Àlex Casanovas i Montse Guallar, i es completa amb Pep Ferrer, Maribel Altès, Camilo Garcia i Maria Lanau. La construcció dels decorats ha anat a càrrec del Taller d'Escenografia de Sant Cugat.

L'actriu Montse Guallar explica el personateg que encarna a l'obra.

Montse Guallar

És una dona que està acostumada a l'acció i es troba avorrida per això es posa en la vida dels altres però al final es demostra que té raó en moltes coses.



L'obra, de més de dues hores de durada, començarà aquest diumenge a les 7 de la tarda. El preu de l'entrada és de 18 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.