Bon nivell d'assistència a l'Aplec de la Sardana tot i el canvi d'ubicació al PAV-2


  • Comparteix:

Davant l'amenaça de pluja, l'Entitat Sardanista ha optat per traslladar l'Aplec a la zona esportiva de la Rambla del Celler

Davant l'amenaça de pluja, l'Entitat Sardanista ha optat per traslladar l'Aplec a la zona esportiva de la Rambla del Celler

L'amenaça de mal temps no ha aconseguit deslluir la 31ena edició de l'Aplec de la Sardana, que s'ha hagut de traslladar però al PAV-2 de la Rambla del Celler. Centenars de persones han participat en aquesta trobada, que enguany ha comptat amb la participació de les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i la Principal del Llobregat.

Davant una previsió meteorològica que amenaçava mal temps, a primera hora del matí l'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha decidit traslladar el tradicional Aplec al PAV-2 de la Rambla del Celler. La proposta ha estat ben rebuda pels aficionats a la sardana, que no han faltat a la cita, tot i que enguany l'assistència ha estat una mica menor que en anteriors edicions.

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Laura Tubau, ha fet una valoració positiva de la jornada i s'ha felicitat de poder disposar d'un equipament com el de la Rambla del Celler.

Laura Tubau

Fa dos anys no teníem lloc per anar, i ara l'Ajuntament ens guarda el Pavelló, que jo penso que és una molt bona opció


En el mateix sentit s'han expressat molts dels assistents, que han celebrat aquesta decisió de no suspendre l'Aplec i traslladar-lo. Com cada any, però, els participants han posat de manifest la poca gent jove que s'anima a ballar sardanes.

Assistents a l'Aplec de la Sardana

Molt bé, les cobles són molt bones, encara que s'està millor a la plaça / Crec que està molt bé que es faci, abans d'anular-ho i deixar tothom penjat


Entre les propostes habituals de l'Aplec, no hi ha faltat una exhibició a càrrec d'un grup de ball professional ni el concurs de sardanes.

Ara, els aficionats a aquesta dansa tindran una nova oportunitat de gaudir el proper 15 d'octubre d'una nova proposta: una ballada doble que es farà a la plaça d'Octavià. Ho explica Laura Tubau.

Laura Tubau

És una cosa nova que no hem fet altres anys: és la ballada del 15 d'octubre que serà una doble ballada. A les cinc i a les 7


Aquest any, els encarregats d'amenitzar l'Aplec de la Sardana de Sant Cugat han estat els músics de les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i la Principal del Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.