L'obra de Woody Allen arrenca amb la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'Misteriós Assassinat a Manhattan', inspirada en la comèdia de Woody Allen, ha omplert aquest diumenge el Teatre Auditori de gom a gom en el primer espectacle de la temporada. L'espectacle, ple d'actors coneguts i dirigit per Elisenda Roca, ofereix una trama de sospita i comèdia que fa gaudir el públic assistent.

'Misteriós Assassinat a Manhattan' ha estat l'encarregada d'obrir la nova temporada del Teatre Auditori. Amb un repartiment ple de cares connegudes com Montse Guallar, Pep Ferrer i Maria Lanau, el públic santcugatenc s'ha mostrat atent i entregat a l'obra que dirigeix Elisenda Roca.

La barreja de comèdia i thriller juntament amb el tracte de les relacions humanes i de parella, i la gran actuació dels actors, han estat una bona combinació per fer gaudir i riure al públic assistent.

L'actor Pep Ferrer destaca la bona acollida del públic santcugatenc.

Pep Ferrer

Estic molt content de com ha reaccional el públic. Feia dies que no actuàvem però tot ha anat molt bé.


L'obra de més de dues hores de durada es caracteritza per incloure diàlegs plens d'enginy que condueixen a un final delirant passant per una trama plena de sospita i perill.

Com ja acostuma a ser un fet habitual entre tots els espectacles que passen pel Teatre Auditori, Pep Ferrer ha volgut destacar les bones condicions que ofererix el recinte santcugatenc.

Pep Ferrer

Les condicions del Teatre Auditori són extraordinàries.


Per celebrar la primera actuació de la temporada, el Teatre Auditori ha volgut celebrar-ho oferint una copa de cava a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.