El Tricicle torna a Sant Cugat amb l'obra 'SIT'


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori rep aquest cap de setmana un dels plats forts de la temporada: l'obra 'SIT' del Tricicle. L'espectacle, que ja es va poder veure ahir divendres i es repeteix aquesta nit, gira al voltant del món de la cadira i repassa en clau d'humor la història fictícia del moble per excel·lència. Paco Mir, Carles Sans i Joan Gràcia omplen l'escenari acompanyats de la música de Pere Bardagí.

Després de dos anys d'absència a la nostra ciutat, el trio català més famós aterra de nou a Sant Cugat. Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia ens acosten per l'ocasió l'espectacle 'SIT', una ficció sobre la història de la cadira, dels seus usos i de les situacions quotidianes en què és present des que es va inventar fins als nostres dies.

L'actor Joan Gràcia, explica l'eix central de l'espectacle.

Joan Gracia

La cadira és el moble per excelència. Nosaltres transformem la cadira en coses sorprenents.


'SIT' parla d'una família fictícia, els Chairwood, suposats inventors de la cadira. Els tres últims membres de la saga familiar són els tres personatges que arriben a Sant Cugat portant una obra que acompanya el públic durant quasi dues hores de rialles constants.

L'espectacle es troba ja en l'últim tram de la gira i és per aquest motiu que arriba a Sant Cugat en el millor més treballat.

'SIT' de Tricicle es podrà veure en dues sessions, divendres i dissabte a les deu de la nit, per un preu de 30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.