La Biennal d'Art arriba a Andorra aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La XV Biennal d'Art Contemporani Català segueix el seu itinerari i arriba aquest divendres a Andorra amb unes grans expectatives. Fins al proper 29 d'octubre, la sala Expo Art d'Encamp acollirà la mostra, que torna a apostar per l'art més jove.

La mostra itinerant, organitzada per la Canals Galeria d'Art i l'Ajuntament de Sant Cugat, aposta per l'art més jove del país i recull l'obra d'onze artistes nascuts o residents a Catalunya. Aquest divendres, la Biennal arriba a Andorra i ho fa amb unes grans expectatives, com explica el comissari de l'exposició, Josep Canals.

Josep Canals

Arriba amb unes expectatives boníssimes, ja que Andorra ha apostat per la Biennal des dels anys 80. És la única biennal d'Art que hi ha entre Catalunya i el Principat d'Andorra.


Sant Cugat i Cambrils són les dues ciutats que ja han acollit la XV Biennal d'Art Contemporani Català. La mostra marxa de Cambrils amb una valoració més que satisfactòria, segons Canals

Josep Canals

A Cambrils ha estat un èxit perquè la mostra ha agafat l'època més turística de l'any i això ha comportat moltes visites.


Fins al 29 d'octubre, la Biennal es quedarà exposada a Andorra. Després recorrerà Rubí, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Mollet, Sant Joan de les Abadesses, Vic, Barcelona i Sitges en un itinerari que s'allargarà fins l'any 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.