Antonio Canales porta al Teatre-Auditori la seva dansa d'inspiració mediterrània


  • Comparteix:

El 'bailaor' Antonio Canales presenta aquest divendres 'Bohemio. Un encuentro en el Mediterráneo' al Teatre-Auditori. L'espectacle, que enceta el programa de dansa al Centre Cultural, uneix a través de la música i el ball la cultura dels pobles de la Mediterrània.

Després de cinc anys d'absència a la nostra ciutat, el ballarí andalús presenta l'espectale 'Bohemio. Un encuentro en el Mediterráneo'. A través de la música i el ball, Canales troba un punt de connexió entre les diferents cultures del Mediterrani. El fil conductor de l'espectacle el posa la música del compositor i concertista Livio Gianola, mentre que Canales estableix el llaç d'unió de músics espanyols d'arrel flamenca amb els músics de diferents zones d'Itàlia.

Antonio Canales explica les claus de l'obra.

Antonio Canales

La cultura mediterrània té molt a veure amb l'espectacle. Creo una unió dels músics que acaben filtrant la música en el meu ball. Aquest és un monòleg que vaig crear jo mateix.


L'última vegada que Canales va visitar la nostra ciutat ho va fer, cinc anys enrere, amb l'especatcle 'Bailaor'. Tot i els cinc anys d'absència, el ballarí recorda el públic santcugatenc de manera especial.

Antonio Canales

És un públic molt elitista, acostumat a veure obres de qualitat gràcies a la programació que ofereix el Teatre Auditori.


'Bohemio. Un encuentro en el Mediterráneo' es podrà veure aquest divendres a partir de les deu de la nit al Teatre-Auditori per un preu de 36 euros. A les 7 de la tarda hi haurà un assaig obert gratuït.

Recordem que Canales va ser guardonat amb el Premi Nacional de Dansa l'any 1995.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.