Els Castellers de Sant Cugat celebren el seu desè aniversari


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat celebren el seu desè aniversari amb una actuació el diumenge 22 d'octubre a la nostra ciutat. L'objectiu dels camises verdes és descarregar tres castells de gamma alta de 7.

Els Castellers de Sant Cugat actuaràn el diumenge 22 d'octubre a la plaça d'Octavià per celebrar el seu desè aniversari. La colla local estarà acompanyada dels Minyons de Terrassa i dels Sagals d'Osona.

El portaveu dels camises verdes, Ignasi Escamilla, explica quins són els objectius de la colla castellera de cara al seu desè aniversari.

Ignasi Escamilla

Ens queda un més i mig de temporada i volem que participi tothom qui ho vulgui a la propera actuació del dia 22 d'octubre a la Plaça Octavià i sinó al 12 de novembre.


A la seva última actuació a Cerdanyola, els Castellers van descarregar el 3 de 7, el 3 de 6 aixecat per sota i el 2 de 6. Tot i així les baixes d'última hora van privar els locals de descarregar el 4 de 7 amb agulla.

Per evitar més problemes per la baixa participació, Ignasi Escamilla convida tothom a participar a les properes actuacions dels castellers.

Ignasi Escamilla

Pel 22 d'octubre la il·lusió seria el 3 de 7 aixecat per sota, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla i si pot ser el 2/7. Que després surti o no surti depèn del grup de gent que poguem arrossegar.


Els castellers faran un assaig especial el proper dissabte 21 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la sala Canigó del Club Muntanyenc obert a tots els que hi vulguin participar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.