Les entitats valldoreixenques ompliran de contingut per segon any l'Aplec de la Salut


  • Comparteix:

L'Ermita de la Salut acull aquest dijous el tradicional Aplec de la Salut i la Fira de tardor d'Entitats de Valldoreix. Un recital de cant coral, balls de sardanes i un concurs de paelles són algunes de les activitats previstes. La principal novetat d'enguany és l'arribada del Correllengua, de la mà de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL).

La gran majoria d'entitats culturals i veïnals de Valldoreix tindran aquest dijous un tenderol a la Fira d'Entitats que s'ha organitzat a l'Ermita de la Salut. Aquesta fira coincideix amb l'Aplec de la Salut, una jornada tradicional que sempre s'havia fet a Valldoreix.

Ho explica el vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Doncs és una pujada a l'Ermita, una cosa que es feia de fa segles, que s'ha recuperat a mitjans de segle XX i a més hi fem un aplec de sardanes i una Fira d'Entitats.


Un recital de la Coral Harmonia, un concurs de paelles i balls de sardanes són alguns dels actes organitzats per a aquesta trobada, en la qual participarà per primera vegada la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), que portarà el Correllengua a Sant Cugat.

Josep Casadellà

Enguany es presentaran també a l'Aplec de la Salut. Llegiran un manifest, tindran un tenderol i a més faran una breu enquesta sobre el coneixement de Catalunya


Les persones enquestades entraran en el sorteig d'un pernil. S'espera que el temps acompanyi i que molta gent pugi a l'Ermita de la Salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.