'L'Oratorio d'Aurélia', de Victoria Chaplin, arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La directora Victoria Chaplin presenta aquest diumenge 'L'Oratorio d'Aurélia' al Teatre-Auditori. L'espectacle, que barreja música, dansa, acrobàcia i titelles, recrea un món de somni on multitud de criatures fantàstiques transporten el públic més enllà de la seva imaginació.

Victoria Chaplin, filla del gran rei del cinema mut Charles Chaplin i coneguda pels seus muntatges de teatre visual amb la companyia francesa 'Le Cirque Invisible', dirigeix en aquesta ocasió la seva filla Aurélia Thierré i el ballarí Timothy Harling en una obra sense text i d'una gran bellesa visual.

Inspirat per la màgia del circ i el 'music hall', 'L'Oratorio d'Aurélia' és una representació inclassificable, plena de sensibilitat i fantasia, on la protagonista viu una història sense principi ni final on res és el que sembla.

Míriam Martín, representant de la companyia, explica els ingredients de l'espectacle.

Miriam Martín

L'obra presenta un món surrealista, oníric, un món absurd en situacions de coses que funcionen al revés. El més divertit és que els personatges que viuen en aquest món estan perfectament integrats.


Després de recórrer amb èxit molts teatres europeus de ciutats com França i Anglaterra, però també de la Xina i Amèrica del Sud, la companyia de Victoria Chaplin tanca gira amb l'espectacle de Sant Cugat. Fins el moment, la resposta del públic ha estat molt positiva. Martín, però, explica com s'ha d'interpretar l'espectacle.

Miriam Martín

No hi ha una interpretació definida, és la que suggereixi cadascú.


'L'Oratorio d'Aurélia' es representarà aquest diumenge a les 7 de la tarda al Teatre-Auditori. L'espectacle té una durada d'1 hora i 15 minuts i el preu de l'entrada és de 21 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.