L'últim dia del Festival de Poesia de Sant Cugat acosta aquest gènere a tots els racons de la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha omplert de poesia aquest dissabte dins el marc del sisè Festival de Poesia de la ciutat. Al llarg del matí, els més petits nens han estat els protagonistes amb l'espectacle 'Un plat pla ple de poesia està', mentre que els adults han gaudit d'una lectura de poemes al Claustre. El director del Festival, Biel Mesquida, s'ha felicitat que la poesia hagi arribat a tots els racons de la ciutat.

Un centenar de nens i nenes han omplert aquest dissabte la plaça d'Octavià per seguir l'espectacle de poesia infantil 'Un plat ple de poesia està'. La companyia Tantàgora ha intentat acostar el món de la poesia i de les paraules als més petits. Així ho han explicat els actors el Daniel i la Marta.

Daniel i Marta

Tota l'estona han estat gaudint molt, tots els nens volien saber més. El que fem és màgia amb les paraules.


Al punt del migdia els adults han tingut la seva cita amb el Passeig peripoètic, en el marc del Claustre del Monestir. En aquesta ocasió han pogut escoltar poesies des de autors espanyols com Machado i Lorca fins a clàssics catalans, així com poetes europeus.

El director d'enguany del Festival, Biel Mesquida, ha valorat molt positivament com s'ha desenvolupat les activitats i com han aconseguit omplir els diferents indrets de la ciutat amb poesia.

Biel Mesquida

Jo estic molt content perquè hem assolit els objectius i hem aconseguit que la poesia impregni la ciutat.


El plat fort de la jornada serà la novena nit de poesia que servirà per cloure el festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.