La Biennal d'Art Contemporani s'instal·la a Andorra, a la parròquia d'Encamp


  • Comparteix:

Logotip de la Biennal d'Art Contemporani

Logotip de la Biennal d'Art Contemporani

La Tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català continua el seu periple, aterrant ara al Principat d'Andorra. Fins a finals de mes, l'exposició podrà visitar-se al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

Trenta-un artistes de tot Catalunya i el Principat d'Andorra participen en aquest certamen que s'ha convertit en una de les iniciatives artístiques de més relleu del país. L'objectiu principal d'aquest concurs, nascut l'any 1977, és apropar l'art contemporani al conjunt de la societat, promovent la pluralitat i debatent el ventall de llenguatges plàstics. Tot un esdeveniment, pel qual l'alcalde Lluís Recoder ha tingut les següents paraules:

Lluís Recoder

Ja són 25 anys creant una finestra pels artistes joves


El 25è aniversari de la Biennal és símptoma del bon funcionament que ha tingut aquest certamen al llarg dels anys. Un resultat que, segons Josep Canals, s'ha aconseguit a base d'esforços i, sobretot, amb l'entusiasme dels artistes. Segons el director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, la Biennal és un projecte cultural sense precedents:

Josep Canals

La Biennal és una mostra sense precedents. Té passat, present i futur.


Després de ser a la nostra ciutat, la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català ha passat per Camprodon, Girona i ara Encamp, on es podrà visitar fins el 31 d'octubre.
Aquest 2002, i amb vistes a la celebració del Fòrum de les Cultures del 2004, la Biennal està apostant per les noves tecnologies. Una bona mostra d'això és que l'organització ha creat una adreça electrònica on ha penjat tota la informació relativa al desenvolupament del certamen. A 'stcugat.org/canals' es pot consultar en català, castellà i anglès el Catàleg Oficial del certamen, que també s'ha editat en suport paper i CD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.