Adolf ofereix l'exposició 'Joves, piercings i tatuatges' a Tarragona


  • Comparteix:

L'artista valldoreixenc Adolf porta l'exposició 'Joves, piercings i tatuatges' a l'EMD de la Canonja, a Tarragona. Aquesta mostra fotogràfica es podrà visitar fins al 17 de novembre.

El projecte, que neix l'any 2004, mostra diferents fotografies amb els rostres de joves models i els seus tatuatges o piercings. Des del seu naixement, 17 persones hi han volgut participar. El projecte, però, continua amb l'objectiu de fer més exposicions pels diferents espais expositius de Catalunya.

Segons Adolf, no hi ha un nombre determinat de persones per finalitzar-ho.

Adolf

De moment hi han participat 17 persones però el projecte no s'acaba aqui. No m'he marcat un nombre determinat de persones per finalitzar-ho


La primera exposició de les seqüències fotogràfiques es presenta dins unes jornades per a joves a l'EMD tarragoní de la Canonja. L'artista valldoreixenc afirma que és la primera vegada que és l'espai que es posa en contacte amb ell per fer una exposició.

Adolf confia en el boca orella del joves per fer una bona valoració de l'exposició.

Adolf

Estic molt content. És la primera vegada que és l'espai expositiu que es posa en contacte amb mi.


L'exposició 'Joves, piercings i tatuatges' es podrà veure del 3 a 17 de novembre de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores, i dissabte de 10 a 13 hores.

Les properes exposicions d'Adolf art tindran lloc a Sevilla, amb 'Exposició d'obres seleccionades' i a Sant Cugat amb 'Actors de sempre' i 'Adolf, 20 anys d'art, i de seqüències'.

Encara resta obert el sorteig del 9è aniversari de la web www.adolf-art.com on el guanyador podrà escollir una de les obres de l'artista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.