Sant Cugat acollirà la seu de la futura Fundació Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

La seu de la Fundació Victòria dels Àngels podria estar ubicada a Sant Cugat. La creació d'aquesta entitat, que s'està acabant de perfilar, tindrà l'objectiu de conservar el patrimoni cultural de la soprano, divulgar la seva obra i formar les noves generacions. La nostra ciutat acollirà cursos de cant, audicions i taules rodones entre d'altres activitats.

La Fundació Victòria dels Àngels es va concebre arran de la mort de la soprano el gener de l'any passat. En aquests moments s'estan ultimant els últims detalls.

L'Ajuntament dóna suport a la creació de la fundació, encara que no s'ha definit la participació del consistori. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha avançat la voluntat que la seu de la fundació estigui ubicada a la nostra ciutat.

Àngels Solé

Estem parlant amb la fundació d'aquesta opció i de fet els hem manifestat que ens agradaria que la seu estigués a Sant Cugat.


La fundació té com a objectius principals la conservació del patrimoni cultural de la soprano, la divulgació de la seva obra i la formació de les noves generacions d'artistes.

Les activitats que s'organitzaran des de la fundació són cursos de cant, 'master classes', audicions, taules rodones sobre la figura de l'artista i també es preveuen diversos acords amb institucions com l'Institut del Teatre.

La fundació es vol comprometre a tenir un contacte proper amb les escoles de música per transmetre als joves els valors de la soprano. Escoltem a l'afillada de Victòria dels Àngels, Helena Mora.

Helena Mora

Hacerles llegar la forma de ser músico de Victòria; su gran ética y honestidad.


El logotip de la fundació ha estat dissenyat pel pintor Antoni Tàpies. L'afillada de la Victòria dels Àngels, Helena Mora, serà la presidenta de la fundació i Joaquim Badia serà el secretari. El naixement formal de la fundació està previst de cara al pròxim mes de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.