Els Amics de l'Òpera de Sabadell omplen el Teatre-Auditori amb 'La Bohème' de Puiccini


  • Comparteix:

Els santcugatencs han tornat a demostrar la seva passió per l'òpera amb un nou ple al Teatre-Auditori, en aquesta ocasió per gaudir de 'La Bohème'. La presidenta de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, ha valorat molt positivament la funció d'aquest divendres, assegurant que el públic ha demostrat un gran entusiasme i coneixement de l'obra de Puccini.

'La Bohème' era la primera de les tres òperes que aquest any portarà a la nostra ciutat l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell dins el cicle 'Òpera a Catalunya'. El muntatge ha comptat amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i la veu de la soprano Montserrat Martí, entre d'altres.

Basada en la novel·la 'Escenes de la vida bohèmia', de Henry Murger, l'obra de Giacomo Puccini és una de les òperes més representades de la història de la música. En aquesta ocasió, a més, s'ha pogut seguir a través dels subtítols en català.

El muntatge arribava a la nostra ciutat amb les entrades exhaurides i, una vegada més, els espectadors sembla que han vist acomplertes les seves expectatives. Aquesta és, si més no, la valoració que ha fet la presidenta dels Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra.

Mirna Lacambra

Ha estat magnífica perquè els cantants van tenir un dia molt bo i la veritat és que va ser entusiasmant. Tothom ens va felicitar perquè ho van trobar extraordinari


Lacambra també ha volgut subratllar l'interès i el grau de coneixement del públic santcugatenc pel que fa a l'òpera. Segons ha afirmat, es tracta d'un públic entès i que coneix prou bé moltes de les obres.

Mirna Lacambra

Hi ha molt públic entès a Sant Cugat. És públic que també va molt al Liceu, han vist moltes de les òperes que fem i 'La Bohème' segur que també l'han vist


Després de 'La Bohème', l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell portarà al Teatre-Auditori els muntatges 'Macbeth' i 'La Cenerentola'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.