'La Felicitat' de Javier Daulte arriba divendres al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'La felicitat', de Javier Daulte, arriba aquest divendres a la nit al Teatre-Auditori. El director argentí torna als escenaris catalans amb un comèdia que parla de la felicitat a través de l'humor, la intriga i el dramatisme.

Després de fer temporada al Teatre Romea dins el festival Grec, l'obra 'La Felicitat' de Javier Daulte comença la seva gira per Catalunya al Teatre-Auditori. Daulte torna als escenaris amb una comèdia que parla de la felicitat. L'obra barreja l'humor i el riure amb trets dramàtics i tocs surrealistes en l'argument.

L'actriu Clara Segura explica per què les obres de Javier Daulte creen expectatives.

Clara Segura

Parlar de felicitat en aquests moments és més una provocació. Les obres de Javier Daulte no es poden explicar massa però creen molta expectativa.


Cinc personatges aparentment quotidians - un professor, la seva esposa, la filla i dos nouvinguts- viuen atrapats en els seus conflictes interiors, angoixats per la impossibilitat de ser unes persones diferents. L'actriu Clara Segura interpeta el paper de la Rosa, una dona de 30 anys que segresta l'home que l'acaba de deixar. Arribat aquest moment, la felicitat de la Rosa és un valor que legitima qualsevol mitjà, fins i tot els més cruels i violents.

Segura explica l'argument de 'La Felicitat'.

Clara Segura

La felicitat és una família on la Rosa una dona de 30 anys està enamorada del Roger i aquest amor no és correspòs. Segrestaran el Roger amb l'objectiu que s'hi acabi enamorant.


Entre els intèrprets trobem a més de l'actriu Clara Segura, Ana Maria Barbany, Joan Negrié, Jordi Rico i Francesc Lucchetti. 'La Felicitat' de Javier Daulte es podrà veure aquest divendres al Teatre-Auditori a partir de les deu de la nit. El preu de l'entrada és de 18 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.