La meitat de les benzineres de Sant Cugat continuen tancades per vaga


  • Comparteix:

La vaga de benzineres continuarà afectant Sant Cugat fins aquesta mitjanit. 4 de les 9 estacions de servei de la ciutat han tancat aquest dimarts les portes, en una jornada qualificada d'èxit total pels sindicats. Tot i això, els convocants de la protesta han denunciat que alguns empresaris han obligat a treballar els seus empleats.

La convocatòria de vaga de CCOO i UGT al sector de les benzineres ha registrat un seguiment elevat aquest dimarts al Vallès Occdiental. El secretari general de FIA-UGT de la comarca, Vicente Gargallo, fa una valoració positiva de la primera jornada de vaga, que a la nostra ciutat ha acabat amb el tancament de la meitat de les estacions de servei.

Vicente Gargallo

Ha estat un èxit total a la comarca i també a Sant Cugat, així com a nivell d'Espanya. A Barcelona s'han tancat la majoria d'estacions de servei i TV3 ha estat allí.


La vaga continuarà avui fins a les 12 de la nit, a l'espera que les patronals s'asseguin a negociar amb els sindicats. Increments salarials i reduccions horàries són algunes de les demandes que exigeix el sector, que ha garantit els serveis mínims a la nostra ciutat a la gasolinera de Repsol de l'Avinguda Rius i Taulet.

Vicente Gargallo explica la posició d'UGT en el procés de negociacions que s'obrirà imminentment.

Vicente Gargallo

Nosaltres farem una pressió molt forta perquè és vergonyant que la gent de la patronal de les benzineres, amb els diners que guanyen, tinguin els treballadors com els tenen i sense mesures de seguretat. Això s'ha acabat.


El secretari general de FIA-UGT a la comarca del Vallès Occidental ha denunciat que hi ha treballadors subcontractats, pagaments amb diner negre i manca de seguretat al sector laboral de les benzineres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.