Les Jornades de Cuines i Diversitat es repetiran l'any vinent després de l'èxit de l'actual edició


  • Comparteix:

L'Ajuntament es planteja repetir les Jornades de Cuina i Diversitat davant l'èxit que ha tingut l'actual edició. Segons el tinent d'alcalde de Polítiques Social i Joventut, Toni Ramon, l'activitat reflecteix els costums de la població immigrada de Sant Cugat.

27 santcugatencs han conegut les característiques de la cuina catalana, argentina, boliviana, àrab i sueca. L'èxit de participació a les jornades i l'actitud dels assistents han portat l'Ajuntament a plantejar-se la repetició d'aquesta activitat l'any vinent.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, es mostra satisfet amb la rebuda que han tingut les jornades.

Toni Ramon

En fem una valoració molt positiva, tant pel nombre d'assistents com per la seva actitud, molt participativa i curiosa per conèixer nous plats i la tradició i cultura que gira al voltant d'aquestes gastronomies.


Les Jornades de Cuina i Diversitat han comptat amb la participació de cuiners, gastrònoms i restauradors. Els assistents han rebut, l'últim dia, un llibre amb receptes de les diferents tradicions culinàries que s'han tractat a les jornades.

Toni Ramon explica el valor integrador i de multiculturalitat que té aquesta activitat.

Toni Ramon

Aquests punts d'encontre s'han d'utilitzar per veure els nostres nous veïns sense clixés ni tòpics. La riquesa gastronòmica ens ha de fer veure positivament la relació multicultural.


Les Jornades de Cuines i Diversitat s'inclouen dins del Pla de Ciutadania de l'Ajuntament, que té per objectiu facilitar la integració dels immigrants a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.