Sisa presenta el seu disc 'El congrés dels solitaris' davant una Nau de Cultura plena de gom a gom


  • Comparteix:

La Nau de Cultura de Valldoreix s'ha omplert aquest divendres amb motiu del concert de Jaume Sisa. El cantautor, que arribava a Valldoreix amb totes les entrades exhaurides, no ha decebut els assistents i els ha delectat amb temes del seu últim disc 'El congrés dels solitaris' però també amb clàssics com 'Qualsevol nit pot sortir el sol'

L'actuació de Sisa era un dels plats forts de la programació cultural que ha preparat l'Entitat Municipal Descentralitzada per aquest trimestre.

Davant una Nau de Cultura plena a vessar, Sisa ha presentat els temes del seu últim treball, 'El Congrés dels Solitaris', però també ha fet un repàs als seus últims 25 anys de carrera. L'objectiu, tal i com ja havia avançat en declaracions a aquesta emissora, era fer un concert íntim i familiar.

Jaume Sisa

Ha estat un repàs de cançons, molt proper, molt directe, com una reunió d'amics


L'aposta de l'EMD ha tingut una molt bona resposta per part del públic, que ja havia exhaurit les 200 localitats disponibles.

Els espectadors han pogut gaudir d'un final emblemàtic, amb una de les cançons que han fet més popular el cantautor: 'Qualsevol nit pot sortir el sol'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.