La Puerta de los Sueños presenta el seu darrer treball en català, 'Entre nosaltres' davant 450 persones


  • Comparteix:

Unes 450 persones han assistit aquest dissabte al Teatre-Auditori al concert de presentació del nou disc en català dels santcugatencs 'La Puerta de los Sueños'. Davant un públic molt jove, el conjunt format per Virgínia Martínez i els germans Saltor ha repassat en versió acústica els temes del seu quart treball, titulat 'Entre nosaltres'.

El conjunt santcugatenc ha apostat aquesta vegada per una posada en escena austera i un acompanyament acústic per presentar el seu nou disc en català titulat 'Entre Nosaltres'. Quatre guitarres, un piano, un quartet de corda, una bateria i un cor han servit durant una hora de concert per repassar les principals cançons d'aquest nou treball discogràfic.

Els components del grup, Virgínia Martínez i Oriol i Jaume Saltor, s'han mostrat molt satisfets per l'actuació i, sobretot, per la calidesa del públic.

La Puerta de los Sueños

Avui ens hem sentit molt bé. Tocar a casa és perfecte. Ha estat fantàstic, només sortir ja hi havia una calidesa del públic extraordinària.


De la seva banda, el públic assistent ha fet una valoració positiva de l'actuació, tot i que alguns espectadors s'han sorprès per una posada en escena amb menys moviment que en d'altres ocasions.

públic assistent

Com els coneixem de sempre ha estat molt bé. He trobat a faltar ballar més. Un cop més ha estat fantàstic. M'ha agradat molt la convinació entre clàssic i modern.


Durant el concert han sonat temes com l'adaptació country 'Creuant Fronteres', la cançó 'Vine amb mi', que van composar amb Iguana Tango i el tema que dóna nom al disc 'Entre Nosaltres', i que ha servit per obrir i tancar l'actuació. Els santcugatencs també han interpretat però un parell de temes antics com 'L'enèsima cançó 'amor' i 'El meu món', dels seus primers àlbums.

L'actuació de 'La Puerta de los Sueños' ha acabat amb el públic ballant dempeus. Un grup d'espectadors han desplegat, a més, una pancarta on es podia llegir 'Obrim la porta dels somnis'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.