L'Escola de Música celebra la diada de Santa Cecília amb un concert solidari amb el parkinson


  • Comparteix:

El recital tindrà lloc a dos quarts de 9 a l'aula magna

El recital tindrà lloc a dos quarts de 9 a l'aula magna

L'Escola de Música Victòria dels Àngels oferirà el proper 22 de novembre un concert solidari amb la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson. Des de fa set anys, l'escola ofereix aquest concert gratuït, que va a càrrec del professorat i serveix per commemorar la diada de Santa Cecília, patrona de la música.

En aquesta setena edició del concert solidari per commemorar el dia de la patrona de la música, els responsables de l'escola han escollit la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson. Aquesta decisió s'inscriu en el gir pres per l'escola des de l'any passat d'ajudar entitats i associacions que actuïn a la nostra ciutat.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat per la celebració d'aquest concert i ha agraït especialment l'actitud del professorat que participarà en aquesta jornada solidària.

Àngels Solé

Jo només vull agraïr a l'equip de mestres que participen en el concert. Vull agraïr la seva voluntat de comprometre's amb un objectiu social a través de la música.


Per la seva banda, el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha incidit en el gest solidari fet des de l'escola de música. Per a Tomàs, és un exemple més de la riquesa i solidaritat del teixit associatiu de la ciutat.

Enric Tomàs

El que fa l'escola de música és una aportació més del que fa el teixit associatiu de la ciutat i que sovint queda en una situació de desconeixement.


El vocal de la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson, Esteve Sala, s'ha mostrat molt content per la col·laboració desinteressada de l'escola municipal de música. Sala ha afirmat, a més, que la publicitat que suposarà el concert portarà molta gent a conèixer l'entitat.

Esteve Sala

Un altre dels elements que pot aportar el concert és la difusió. D'aquesta manera molta gent podrà conèixer l'existència de l'associació.


El concert consistirà en un recull de música clàssica des del barroc al segle XX, interpretada amb instruments variats com la veu, el piano, el clarinet, entre d'altres.

Durant la setmana del concert, es podrà recollir informació de l'Associació Catalana per al Parkinson al vestíbul de l'escola de música, amb una urna per fer-hi aportacions econòmiques per les persones interessades.

A més, es poden fer aportacions al compte corrent de la mateixa associació: La Caixa, 2100 0119 87 0200904208.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.