Brotons explica el concert de tardor a l'espai Talleda


  • Comparteix:

'A les escoles la música encara és secundària'. Ho ha dit el compositor Salvador Brotons, que ha fet una xerrada a l'escola de música Carme Talleda per explicar el concert i les obres que interpretarà l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Concert de Tardor.

Aprendre música no hauria de ser una activitat restringida als futurs músics. Salvador Brotons assegura que aquesta disciplina és una forma de cultura prou important com perquè tothom hi pugui accedir.

Segons Brotons, els col·legis hi tenen responsabilitat.

Salvador Brotons

A les escoles la música encara és secundària. Malament, perquè la gent després se sent intimidada per no tenir coneixements.


A l'acte, que ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones, Salvador Brotons ha parlat del programa del proper Concert de Tardor de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Brotons serà l'encarregat de dirigir el cocert, que tindrà lloc el proper divendres al Teatre-Auditori.

Per la seva banda, la presidenta de l'escola de música on s'ha fet la xerrada, Carme Talleda, ha explicat què suposa per a ella rebre Salvador Brotons.

Carme Talleda

És un honor per l'escola i un plaer per als músics, perquè estar amb ell és una experiència vital


Tant Talleda com Brotons consideren que el paper de la música en l'educació i la societat hauria de tenir molta més importància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.