Més de 200 persones s'apleguen al Monestir per presenciar el concert coral de l'Any del Mil·lenari


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació de la coral de les llars d'avis

Un moment de l'actuació de la coral de les llars d'avis

Més de 200 persones es van aplegar divendres a l'Església del Monestir de Sant Cugat per presenciar el concert de cant coral que van protagonitzar el Cor Infantil de Sant Cugat i una coral formada per diversos conjunts corals de les llars d'avis del municipi. Aquest concert formava part del programa d'actes de l'Any del Mil·lenari.

El primers en actuar van ser els membres de les corals de les llars d'avis del municipi. La coral conjunta estava formada per integrants dels quadres corals del Casal d'Avis Sant Cugat, de la Llar d'Avis de la Parròquia, del Col·lectiu de la Gent Gran de la Floresta i del Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol. La coral dels avis va interpretar peces de Mozart i Rink, així com temes anònims de diferents èpoques i països.

El concert el va tancar el Cor Infantil Sant Cugat, que va cantar peces de Pau Casals, Rutter i Sabanes, entre d'altres autors. La directora del cor, Elisenda Carrasco va explicar que el concert de divendres, va servir als seus deixebles per preparar una temporada que tot just acaba de començar però que aviat serà força intensa i nodrida d'actuacions:

Elisenda Carrasco

Portem un elevat ritme de concerts, tot i que la temporada acaba de començar


En representació de l'equip de govern municipal va assistir al concert el regidor de Promoció Econòmica, Pasqual D'Ossó, que va destacar la importància que té ajuntar en un mateix concert una coral de nens amb una de gent gran:

Pasqual D'Ossó

Els petits prenen exemple dels grans en un concert com aquest


El concert de divendres formava part del programa d'actes que l'Ajuntament ha elaborat amb motiu del l'Any del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.