La retrospectiva del fotògraf Pere Formiguera arriba avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Pere Formiguera repassa la seva trajectòria fotogràfica a la mostra 'Revisions', que s'inaugura aquest dimarts. La Casa Aymat i el Monestir acolliran instantànies dels 30 anys de trajectòria del fotògraf santcugatenc. La mostra ha rebut més de 5.000 visites a Barcelona.

'Revisions' és un recull de fotografies de diferents etapes de l'evolució del fotògraf santcugatenc Pere Formiguera entre els anys 1974 i 2006. La mostra, formada per un centenar de fotografies, s'articula a través d'una sèrie d'àmbits diferenciats: Polaroid, Apropiació-hibridació, Aparença i Instal·lació.

L'exposició inclourà imatges que no s'han exposat a Barcelona. Formiguera explica l'origen d'aquestes instantànies.

Pere Formiguera

És un encàrrec fet pel CCCB d'una sèrie de fotografies que de fotografien Barcelona des de l'aire i ja aviso que no totalment.


Fins ara, prop de 5.000 persones han visitat les fotografies de Formiguera a l'espai Caja Madrid de Barcelona.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, es mostra satisfeta perquè Sant Cugat aculli la mostra.

Àngels Solé

Va ser de les primeres exposicions que el Museu de Sant Cugat volia fer des de el primer. S'ha fet amb molt de rigor per part de l'artista i per part del comissari.


Formiguera va ser membre fundador del grup Alabern i un dels creadors del departament de fotografia de la Fundació Joan Miró. També és membre de la comissió assessora del departament de fotografia del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). L'exposició es podrà visitar fins al 21 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.