Belbel, Ullate, Bieito i Drexler, noms propis de la nova programació del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'En pòlvora' d'Àngel Guimerà donarà el tret de sortida al segon trimestre de la programació del Teatre-Auditori. L'equipament acollirà propostes teatrals com 'Cap al tard', de Ramon Madaula, i 'Plataforma', de Calixte Bieito. La música tindrà un protagonisme destacat, amb les actuacions de Jorge Drexler, Carlos Núñez, Niña Pastori i l'Escolania de Montserrat, entre d'altres. La dansa i l'òpera també continuaran ocupant un lloc destacat a l'equipament cultural.

El drama d'Àngel Guimerà 'En pòlvora', estrenat al TNC en versió de Sergi Belbel, obrirà la nova programació teatral el 19 de gener. En aquest apartat destaquen muntatges com 'Visitando al sr. Green', dirigit per Juan Echanove i interpretat per Juan José Otegui i Pere Ponce, o 'Cap al tard', de Ramon Madaula i direcció de Sílvia Munt, que puja a escena proses autobiogràfiques de Santiago Rusiñol.

La història d'Èric Bertran, el jove acusat de terrorisme per demanar l'etiquetatge en català, s'estrenarà al Teatre-Auditori el 26 de gener, sota direcció de Pere Planella. L'autor de l'obra, Víctor Alexandre, explica que es tracta d'un muntatge per a tot tipus de públic.

Víctor Alexandre

La gent s'ho passarà bé, perquè l'obra és divertida i per a tots els públics. Explica els fets reals del cas d'Èric Bertran.


També en l'apartat teatral, el col·lectiu Femarec portarà al Teatre-Auditori la seva última creació, titulada 'Nosaltres'. La directora Glòria Rognoni ha avançat al magazín 'Sant Cugat a Fons' el contingut del muntatge, que es podrà veure el 24 de febrer.

Glòria Rognoni

Explica el procés d'unes persones que viuen en un abocador i somnien en canviar d'estatus.


Rognoni també dirigirà l'obra 'Aixecant el vol', de Guillermo Ayesa, que s'estrenarà el 30 de març i que recrea el passat medieval de Sant Cugat.

La programació musical arriba també molt carregada, amb els concerts de Jorge Drexler, Carlos Núñez, Niña Pastori, la soprano Maria Bayo, l'acordionista argentí Marcelo Mercadante i la cantant portuguesa Dulce Pontes. Pel que fa a l'òpera, el Teatre-Auditori acollirà 'La guerra domèstica', de Schubert, el 'Macbeth' de Verdi i 'La cenerentola' de Rossini. També s'ha programat la sarsuela 'Cançó d'amor i de guerra' i un concert del Quartet de Guitarres de Barcelona.

En dansa, es podrà veure el ballet de Víctor Ullate, l'últim espectacle de la Factoria Mascaró, titulat 'Camins i corriols', les novetats de la jove companyia 'IT Dansa' i el darrer muntatge de Marta Carrasco, 'J'arrive...!'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.