Dissidència Sònica engega un projecte de col·laboració entre grups musical del Vallès i del País Basc


  • Comparteix:

El grup català Dissidència Sònica ha portat aquest divendres al Teatre la Unió el conjunt basc Anger i els catalans Fashion Korps. El concert era el primer d'una iniciativa que permetrà treballar conjuntament diferents grups musicals del Vallès i d'Euskadi.

Les actuacions a la Unió han servit per donar el tret de sortida al nou projecte dels santcugatencs Dissidència Sònica. La iniciativa pretén fomentar la col·laboració entre conjunts del Vallès i d'Euskadi perquè es puguin donar a conèixer a nous públics. Així ho ha explicat José Luis Frias, membre de Dissidència Sònica.

Jose Luis Frias

Aquest ha estat el primer pas. Se suposa que ara els grups d'aquí prodran anar al País Basc i aquesta serà una rutina per un futur proper.


Tot i que en un principi estava previst que aquest divendres actuessin Fashion Korps, Anger i el grup basc Naiz Roxa, aquests últims no s'han pogut desplaçar finalment a Sant Cugat. Malgrat tot, des de l'organització s'han felicitat per l'èxit que han aconseguit. Escoltem José Luis Frias.

Jose Luis Frias

Molt bé els dos grups que van tocar. Tot molt correcte en tots els nivells. El públic que va assistir-hi s'ho va passar molt bé.


La propera cita d'aquest projecte, que encara no té data fixada, permetrà l'actuació d'alguns conjunts vallesans al País Basc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.