La plaça d'Octavià s'omple amb el primer espectacle del nou programa 'Uaal·la' d'activitats familiars al carrer


  • Comparteix:

El proper espectacle serà dissabte vinent, a la plaça Doctor Galtés

El proper espectacle serà dissabte vinent, a la plaça Doctor Galtés

L'espectacle del grup 'Amadeu i Companyia' ha donat, aquest dissabte, el tret de sortida al programa 'Uaal·la! Activitats Familiars de Carrer'. Aquesta és una iniciativa de l'Ajuntament per omplir les places de Sant Cugat d'espectacles infantils gratuïts i potenciar el contacte amb la ciutat, el civisme i la relació entre pares i fills.

La plaça d'Octavià ha estat, aquest dissabte, l'escenari del primer espectacle del programa 'Uaal·la'. L'actuació ha anat a càrrec d''Amadeu i Companyia' i ha aconseguit reunir unes 200 persones a la plaça d'Octavià amb un espectacle a base de cançons i danses molt participatives.

Amadeu Rosell, responsable de la companyia, ha valorat molt positivament aquesta iniciativa de l'Ajuntament.

Andreu Rosell

Jo penso que avui és un exemple, hem començat que érem molt poquets i a mesura que ha anat avançant l'espectacle gairebé hem emplenat la plaça.


El públic també s'ha mostrat molt satisfet, destacant que aquest tipus d'espectacles fomenten el diàleg entre pares i fills.

Públic

M'ha semblat molt bé, molt adequat per les criatures. Hem anat a donar una volta i hem coincidit amb l'espectacle. Molt bé, molt animat.



Les activitats familiars del programa 'Uaal·la!' tindran lloc cada dissabte en alguna de les places de la ciutat. L'objectiu és oferir espectacles per tots els gustos i que inclouran propostes tan diverses com animació, titelles, pallassos o tallers de música. Aquesta iniciativa però s'aturarà durant les festes de Nadal, ja que com cada any, l'Ajuntament oferirà el tradicional Nadal a l'Envelat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.