Llach s'acomiada del públic santcugatenc presentant el disc 'i.' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Lluís Llach arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori per presentar l'espectacle 'i.', amb què el cantant de Verges vol cloure la seva carrera professional de grans concerts, gires i enregistraments. La proposta combina antigues cançons amb altres d'inèdites.

Una afecció gripal va obligar Lluís Llach a ajornar el concert previst pel 5 de novembre al Teatre-Auditori. Un mes més tard, el cantant de Verges arriba a Sant Cugat per presentar l'espectacle 'i.', una proposta que combina un recull d'antigues cançons, fugint de les grans referències, amb altres d'inèdites.

Del repertori de sempre, el cantautor empordanès interpretarà cançons com ara 'Geografia', 'Un núvol blanc', 'Tinc un clavell per tu', 'Maremar' o 'Tendresa'. També en cantarà alguna de nova, com per exemple una inspirada per l'Estatut, tot en un registre més acústic de l'habitual.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha remarcat que els espectadors que ja van adquirir l'entrada pel passat 5 de novembre es podran presentar diumenge sense haver de canviar les localitats.

Pep Tugues

L'entrada serveix igual però aquells que no puguin venir a la nova data recuperaran els diners de l'entrada.


El concert tindrà lloc aquest diumenge a partir de les set de la tarda. Recordem que Lluís Llach va posar data a la seva retirada prevista pel març de 2007, coincidint amb els 40 anys del seu debut a l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.