Kim Manresa mostra les condicions d'escoles d'arreu del món al CMSC


  • Comparteix:

Kim Manresa mostra com estudien els escolars d'arreu del món en una exposició fotogràfica al Club Muntanyenc (CMSC). La mostra 'Escoles d'altres móns', formada per una cinquantena d'instantànies, s'inaugura aquest dilluns al migdia. Les imatges del fotoperiodista santcugatenc estan acompanyades de textos d'escriptors com José Saramago i Dario Fo.

La selecció fotogràfica està dirigida a tot tipus de públic, però està pensada per als infants. Amb les instantànies, es pretén mostrar als escolars catalans com són els col·legis d'altres països.

Les fotografies també formen part d'un projecte obert a les escoles. Després de visitar l'exposició, els alumnes de les escoles podran escriure un breu manuscrit inspirat en una de les imatges de Kim Manresa.

L'exposició s'inclou en el pla de dinamització educativa de Sant Cugat. Escoltem la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé.

Àngels Solé

El pla creix any rere any i busca promoure valors entre els escolars.


La mostra es podrà visitar fins al 15 de gener. L'entrada a l'exposició és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.