El Teatre-Auditori busca més públic al Vallès Occidental i a Barcelona


  • Comparteix:

La programació del segon semestre del Teatre-Auditori aposta per atreure el públic del Vallès Occidental i de Barcelona. En total, 34 espectacles conformen l'oferta cultural de l'equipament municipals fins a principis d'estiu.

9 espectacles de teatre, un de màgia, 7 concerts de música, 3 d'òpera, una sarsuela, 3 representacions de dansa, 6 espectacles de programació familiar i 4 concerts de música de cambra configuren la programació del gener al juny del Teatre-Auditori. Una programació que, segons la direcció del centre, busca una vegada més poder donar oferta a tot tipus de públic.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha insistit que aquesta captació de públic va més enllà de la ciutat.

Lluís Recoder

Enguany presentem una proposta artística molt ambiciosa. Volem captar públic més enllà del Vallès Occidental però també de Barcelona.


D'entre tota la programació, el Teatre-Auditori serà escenari de quatre estrenes absolutes: el Mag Lari amb una gala de màgia titulada 'Els amics del Mag Lari'; 'L'Èric i l'exèrcit del Fènix', obra de Víctor Alexandre basada en el llibre d'Èric Bertran; ' i 'Aixecant el vol', espectacle de Guillermo Ayesa i dirigit per Glòria Rognoni.

Una altra de les estrenes serà 'Passat el riu', un muntatge dirigit per Oriol Broggi i que compta amb el taller d'escenografia de l'equipament municipal.

Escoltem Broggi.

Oriol Borggi

És un muntatge amb presència de Sant Cugat en la seva elaboració.


També arribarà al Teatre-Auditori 'Pels pèls', una peça en què el públic tindrà la possibilitat de modificar el curs dels esdeveniments.

Mercè Comas és una de les actrius d'aquest muntatge.

Mercè Comas

És una obra de teatre en què el públic hi té una resposta genial.


Les entrades per als espectacles es posaran a la venda el proper dimarts 19 de desembre. Els abonaments, en canvi, ja es poden adquirir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.