'Lorca eran todos', de Rubianes, arriba al Teatre-Auditori amb una doble sessió


  • Comparteix:

L'obra 'Lorca eran todos' de Pepe Rubianes arriba aquest divendres al Teatre-Auditori. L'espectacle es planteja com un teatre-document a partir de textos de diferents historiadors que van investigar la mort del poeta. Com a novetat, avui al migdia hi haurà una sessió especial pels alumnes de secundària de la ciutat.

'Lorca eran todos' és un homenatge a la figura d'un dels poetes més univerals en llengua castellana i a tots aquells demòcrates que van morir afusellats durant la Guerra Civil. L'espectacle ha estat creat a partir de textos de diferents historiadors que van investigar la mort del poeta granadí com Agustín Penón, Ian Gibson, Eduardo Molina Fajardo i José Luis Vila Sanjuan.

L'actor santcugatenc, Eloi Benet, un dels intèrprets de l'obra, explica la rebuda que ha tingut l'obra per part del públic.

Eloi Benet

L'espectacle està allunyat de l'estil de Pepe Rubianes, no és còmic. En el temps que hem estat al Capitol, l'espectale ha emocionat.


L'obra consta de deu actors i una ballarina que donen vida als diferents personatges del periple lorquià: Lorca a Madrid i Lorca a Granada l'any 1936, Lorca amenaçat, Lorca s'amaga a casa del poeta Luis Rosales, detenció i mort.

Una de les novetats de l'obra és que hi haurà una sessió al migdia per als alumnes de secundària de la ciutat.

Escoltem el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Divendres al matí hi haurà una sessió per escolars, perquè els escolars de Sant Cugat no es quedin sense Lorca.


L'espectacle tindrà lloc aquest divendres a partir de les deu de la nit i el preu de l'entrada és de 21 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.