La pluja protagonitza la segona edició del 'Camí de justícia'


  • Comparteix:

El 'Camí de justícia' ha tornat aquest divendres a Sant Cugat per commemorar de nou la història de l'assassinat de l'abat Biure la nit de Nadal de 1350. Malgrat la pluja, que ha obligat a fer gairebé tot el camí en autobús, unes 50 persones han fet el trajecte entre Cerdanyola i Sant Cugat que ha acabat amb una recepció i la representació de 'Pedra i sang' al claustre del Monestir.

La pluja ha estat la protagonista inesperada del 'Camí de justícia' d'enguany. Malgrat tot, una cinquantena de persones han seguit amb autobús el trajecte per recordar el camí que va fer el noble de Cerdanyola, berenguer de Saltells, per fugir de Sant Cugat després d'assassinar l'abat Biure el 1350.

El tinent d'alcalde de joventut, Toni Ramón, ha destacat la importància de recordar la història de les dues ciutats veïnes.

Toni Ramon

Crec que el més destacable que en un món globalitzat és important recordar la història.


De la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura de Cerdanyola, Consol Pla, ha destacat l'èxit de la iniciativa en la seva segona edició.

Consol PLa

Enguany hi havia molta gent espectant però no s'ha pogut fer tot el tram caminant però s'ha pogut fer, és una activitat que funciona bé.


Els assistents han lamentat la pluja, però s'han mostrat satisfets de seguir la iniciativa.

Assistens

Hem agafat l'autobús xo també hem aprofitat la jornada igualment. Amb pluja però amb les torxes tot bé.


La marxa nocturna , organitzada per l'Associació d'Amics de Berenguer de Saltells i el Club Muntanyenc, s'enmarca dins el programa 'Coincidències Insòlites' que duen a terme els museus de Sant Cugat i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.