600 persones presencien el Concert de Nadal al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El director de la Camerata de Sant Cugat, Xavier Baulies, ha fet una valoració molt positiva del Concert de Nadal d'aquest dissabte al Teatre Auditori. Prop de 600 persones han omplert la sala per escoltar un repertori modern amb l'estrena d'una camerata de Xavier Benguerel i una cantada de nadales a càrrec de 124 nens. Baulies ha destacat l'actuació com una porta oberta a noves generacions.

La Camerata Sant Cugat ha actuat en companyia de cors infantils de la ciutat i de Catalunya com el Cor infantil de Solsona, la Coral Casp de Barcelona i la Coral Polifònica de Tremp, entre d'altres conjunts.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha destacat la bona resposta del públic davant un concert que ha titllat de modern arran del'estrena d'una camerata de Xavier Benguerel i obres d'autors joves.

Xavier Baulies

Va anar molt bé. Penso que vam fer una bona estrena i la rebuda va ser molt bona. No és una música molt habitual però va anar molt bé.


L'espectacle ha acabat amb una segona part més tradicional amb nadales cantades per un conjunt de nens de diferents cors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.