Quatre corals posen veu al Concert de Nadal de La Unió Santcugatenca


  • Comparteix:

El teatre La Unió s'ha omplert aquest dissabte pel tradicional Concert de Nadal. Prop d'un centenar de persones han gaudit de l'actuació de la coral Sant Cugat 1975 del Club Muntanyenc, la Coral Clau de Mar, la coral Aroma Vallenca i els amfitrions, la coral de la Unió Santcugatenca.

La Coral de la Unió ha posat punt i final al 2006 amb el concert de Nadal d'aquest dissabte. Les 4 corals han delectat el públic amb un repertori a base de cançons populars i tradicionals i de nadales.

Des de la coral amfitriona, la seva directora, Júlia Sessé s'ha mostrat molt satisfeta de la participació de les altres tres corals en un concert "de qualitat".

Júlia Sesé

Fa bastant temps que l'estem preparant. som quatre corals i no cantem només nadales sinó també d'altres que ens surten prou bé.


Amb l'actuació de les quatre corals, el conjunt santcugatenc ha volgut potenciar aquestes agrupacions tradicionals així com les activitats al teatre centenari. Així ho ha destacat la coordinadora de la coral de la Unió, Montserrat Tizón.

Montserrat Tizón

També volem posar una coral infantil però la gent no ve i volem que la gent vingui perquè ha deixat una mica de banda aquestes coses.


El concert de Nadal de La Unió Santcugatenca ha finalitzat amb l'actuació conjunta de les quatre formacions interpretant les nadales 'Campana sobre campana' i 'Allà en un pessebre'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.