Els valsos de Strauss i les bromes tornen a omplir el Teatre-Auditori en el Concert de Nadal de l'OSSC


  • Comparteix:

El tradicional concert de valsos i danses de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha omplert el Teatre-Auditori les nits de dijous i divendres. La formació dirigida per Josep Ferré ha interpretat peces de Johann Strauss i clàssics de música popular catalana en un concert caracteritzat, com ja és habitual, per les bromes dels diferents components de l'orquestra.

La bona música i el bon humor de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat han estat els elements principals del tradicional Concert de Nadal del Teatre-Auditori.

L'actuació, d'estil similar a la d'anys anteriors, ha comptat amb les obertures, marxes i polques de la família Strauss però també amb un repertori de cançons populars catalanes de Nadal com 'El noi de la mare', o 'el 25 de desembre'.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, ha fet una valoració molt positiva de l'actuació dels músics i de la resposta del públic.

Josep Ferré

Ha esta un èxit absolut. La millor propaganda és el boca a boca, la gent s'ho passa molt bé en aquest concert i això es pot veure en la cara de satisfacció de la gent.


El concert ha estat marcat també per les diverses bromes que han fet els músics i que han donat un to festiu i han sorprès els espectadors. El públic del Teatre-Auditori ha sortit, un any més, molt satisfet.

Bateria Públic

M'ha semblat fantàstic com cada any / A mi m'ha agradat molt perquè tocaven molt bé els instruments / M'ha agradt moltíssim, venim cada any / per mi aquest any ha estat el millor.


L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat portarà el mateix concert a municipis com El Vendrell, El Prat de Llobregat, Reus, Mollet del Vallès i acabarà la gira d'aquest repertori a la població de Palau-solità i Plegamans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.