Els valldoreixencs participen al Pessebre Vivent Solidari portant els seus donatius per Càritas


  • Comparteix:

Els valldoreixencs han tornat a demostrar la seva solidaritat i el seu esperit nadalenc participant, un any més, al Pessebre Vivent interactiu i solidari que han organitzat el Grup de Teatre Espiral i diverses entitats. El muntatge, que es podrà veure en diverses ocasions durant el cap de setmana, permet als espectadors fer les seves ofrenes i donatius, que aniran destinats a Càritas Parroquial.

Com ja és habitual, el Pessebre Vivent de Valldoreix ha pujat prop de 30 actors de totes les edats a l'escenari del Centre Cultural. No hi ha faltat tampoc una coral dirigida per Joana Vilaplana formada per integrants de les corals L'Harmonia, Esclat de Germanor, Pentagrama i els Marxosos del Vallès.

El muntatge ha comptat també amb una activa col·laboració del públic, que intervé en diversos moments de l'espectacle amb petites frases i amb les ofrenes finals a l'infant Jesús. Ho explica la directora del grup Espiral, Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

No és un Pessebre Vivent estàtic. Són petotes escenes però treballades i el públic hi participa amb un petit guió que van seguint.


Al final de l'obra, els espectadors també han posat el seu granet de sorra fent les seves ofrenes a l'Infant Jesús. Escrihuela ha destacat la importància d'aquestes aportacions, que després es lliuraran íntegrament a Càritas.

Trini Escrihuela

Al final puja tot el públic i per mi és la part més important del nostre pessebre, perquè el menjar que porten per al nen Jesús després Caritas ho repartirà a les persones que ho necessitin


El component solidari d'aquest Pessebre s'ha reforçat enguany fins i tot amb la presència d'una cabra real acompanyant els pastors. Es tracta d'un dels animals que, des d'aquest estiu contribueixen a netejar el sotabosc de la zona per reduir el risc d'incendis.

El Pessebre Vivent Interactiu i Solidari de Valldoreix s'ha pogut veure en 3 ocasions aquest dissabte, i en cinc passis més diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.