La Xarxa Sant Cugat organitza cursos d'informàtica al Casal del Barri de l'Ateneu


  • Comparteix:

La Xarxa Sant Cugat engega la setmana vinent diferents cursos d'informàtica al Casal del Barri de l'Ateneu. La Xarxa també ofereix serveis com adreces de correu electrònic gratuïtes, punts d'accés a Internet, i la creació de planes web per entitats o empreses.

Aquestes ofertes formen part de les novetats que la Xarxa ha preparat per aquesta tardor. Els cursos d'informàtica se centraran fonamentalment a l'entorn Windows orientats a diferents nivells, des de principiants fins a professionals. Aquests cursos tenen un total de sis sessions setmanals.

D'altra banda, al novembre es posarà en marxa un curs de disseny de planes web amb dues sessions setmanals durant dos mesos. A la major part dels cursos s'han omplert totes les places i l'Ateneu contempla iniciar-ne més al novembre.

D'altra banda, la Xarxa Sant Cugat ofereix a tots els santcugatencs nombrosos serveis com pàgines webs personals i per a empreses. A més, aquestes planes permetran als comerços fer les seves transaccions econòmiques amb total seguretat. La Xarxa també fomenta la interacció entre els ciutadans a través de fòrums i de tertúlies.

En un futur immediat, la Xarxa Sant Cugat ampliarà els seus serveis i col·locarà nous ordinadors a l'Ateneu de la plaça Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.