Un concurs de carrosses i molts quilos de caramels animaran la cavalcada de Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD i Creu Roja organitzen un any més la cavalcada de Valldoreix, que aplegarà centenars de nens i nenes que esperen impacients l'arribada de Ses Majestats d'Orient. La cavalcada, que començarà a dos quarts de sis de la tarda, sortirà de la plaça Mas Roig passant per diferents carrers del territori, fins arribar a la plaça Maria Sabater. Com és tradició, els actes inclouran una ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció i un concurs de carrosses.

Ses Majestats d'Orient arribaran a dos quarts de sis a Valldoreix, on trobaran centenars de nens impacients per veure'ls. La cavalcada, que farà un recorregut de dues hores, sortirà de la plaça Mas Roig fins arribar a la plaça Maria Sabater. El recorregut també inclourà carrers com l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig de l'Oreneta, la plaça dels Ocells, l'avinguda Ramon Alcalde Escayola i la plaça Can Cadena, entre d'altres.

Un cop els reis arribin a la plaça Maria Sabater, faran una ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció i acabaran de recollir les últimes cartes. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, farà una recepció institucional als Reis acompanyada dels vocals. També es farà un acte amb animació a càrrec de la companyia Xip-Xap i música del Centre Musical de l'EMD de Valldoreix per animar la festa.

Un any més, l'EMD i la Creu Roja de Valldoreix són els encarregats d'organitzar la cavalcada, en què participen cada cop més valldoreixencs activament. Així ho explica el vocal de Cultura, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Els valldoreixencs participen anant-hi, participant de la xocolatada i de l'ambient però també d'una forma activa, adalt de les carrosses.


Aquest any també es farà el concurs de carrosses que organitza l'EMD. Els premis es mantindran com l'any passat. El primer s'emportarà 250 euros, el segon 200 i el tercer 150 euros. L'any passat els guanyadors van ser el Cau Amic, la carrossa de Gaspar i la carrossa del Club Handbol Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.