Creu Roja torna a guanyar el concurs de carrosses d'una de les cavalcades més multitudinàries


  • Comparteix:

Milers de persones omplen els carrers de Sant Cugat per rebre Ses Majestats els Reis d'Orient. Cinc mil persones al parc de l'Arborètum i dues mil a la plaça Barcelona han acompanyat els reis en el seu trajecte per la ciutat. La Creu Roja és per quart any consecutiu la guanyadora del concurs de carrosses.

Un any més els reis de l'Orient han arribat a Sant Cugat amb helicòpter. Un parc de l'arborètum ple a vessar ha acollit ses Majestats en la seva arribada a la ciutat. Des del mateix parc, els reis han començat el recorregut de la cavalcada enguany més curt que en edicions anteriors.

14 carrosses han format una cavalcada seguida per milers de santcugatencs. Les avingudes Pla del Vinyet, Cerdanyola, i els carrers Santa Maria, Santiago Russiñol i el carrer Major han estat algunes de les vies per les quals han circulat Ses Majestats.

L'alcalde, Lluís Recoder ha fet una valoració positiva de la cavalcada d'enguany.

Lluís Recoder

L'organització ha fet bé d'escurçar el camí. Tothom ha pogut tenir els reis a la vora i els santcugatencs han gaudit amb il·lusió la cavalcada.


L'organització ha fet un balanç positiu del fet que s'hagi escurçat el trajecte d'enguany. Escoltem un dels organitzadors dels amics de veterans i la penya regalèsia , Salvador Guarner valora els canvis introduïts enguany.

Salvador Guarner

Cada any anem aprenem més, aquest any ha anat força bé. Cda any innovem i busquem millorar sempre pensant en la infància.


La cavalcada ha finalitzat a la plaça de Barcelona amb el veredicte dels guanyadors del concurs de carrosses. Un any més, i per quarta edició consecutiva, Creu Roja s'ha endut el primer premi seguit de l'Associació de Comerciants del Monestir i de la Penya Pericos.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.