L'Ajuntament comença a finals de mes les obres per convertir la Casa de Cultura en hotel d'entitats


  • Comparteix:

Les obres de remodelació de la Casa de Cultura començaran a finals de gener i s'allargaran durant tot un any. L'objectiu d'aquest projecte és millorar les condicions de treball de les entitats santcugatenques. Amb aquesta voluntat, alguns dels serveis municipals que fins ara s'ubicaven a la Casa de Cultura es traslladaran a d'altres equipaments de la ciutat.

Les obres de remodelació consistiran en una millora de la instal·lació elèctrica i de l'aïllament acústic i tèrmic dels espais per fer més fàcils i còmodes les activitats de les entitats. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé ha destacat la importància de millorar les condicions de treball d'aquestes organitzacions.

Àngels Solé

Sant Cugat ha crescut en població però també en teixit associatiu i la Casa de Cultura necessitava més espais i unes condicions òptimes per a què les entitats puguin treballar en qualitat.


Aquest projecte implicarà també que serveis municipals com l'OMET, el Servei d'Informació Juvenil o el Centre de Recursos Pedagògics es traslladin a d'altres equipaments de la ciutat. La voluntat és alliberar espais perquè la Casa de Cultura passi a ser un espai d'entitats.

Així ho ha destacat Àngels Solé.

Àngels Solé

Els de joves aniran a la masia de Torre Blanca, els de l'OMET al PAV-3 i el Centre d'Estudis pedagògics i l'EAP al carrer Esperanto, per alliberar metres per a les entitats.


Les obres es realitzaran en dues fases que afectaran cada planta durant sis mesos. Mentre durin els treballs, les entitats afectades es traslladaran provisionalment a la seu del Club Muntanyenc o al soterrani de la mateixa Casa de Cultura, que ja s'ha habilitat amb aquesta finalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.