L'escriptor santcugatenc Manuel de Blanco guanya el premi Nostromo amb l'obra 'Mar, amor y fuego'


  • Comparteix:

'Mar, amor y fuego', la primera novel·la del santcugatenc Manuel de Blanco, ha estat guardonada amb el Premi Literari Nostromo, valorat en 7000 euros.

Antic maquinista de la marina mercant, Manuel de Blanco reflexa en la seva primera novel·la la visió que es té del món marí des de la sala de màquines d'un vaixell. El jurat del Premi estava format, entre d'altres, per la directora del Museu Marítim de Barcelona i per diverses personalitats relacionades amb el mar i amb les lletres. 'Mar, amor y fuego' mostra, segons el jurat, una visió innovadora sobre el món de la marina mercant, potenciada a més pels bons coneixements professionals de l'autor.

L'editorial Joventut publicarà aquesta novel·la, que es presentarà públicament el proper dia 9 de novembre al Saló Nàutic Internacional de Barcelona. El Premi Nostromo ha arribat enguany a la sisena edició, i agafa el nom d'una novel·la homònima de l'escriptor Joseph Conrad, que també va aprofitar la seva experiència al mar per escriure les seves novel·les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.