El president de l'IEC i l'exdirector del Liceu, al segon trimestre de l'AEU


  • Comparteix:

Les conferències del president de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner, i de l'exdirector general del Liceu, Josep Caminal, són alguns dels plats forts del primer trimestre de l'any de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, parlarà al març sobre el patrimoni artístic i cultural de la ciutat.

El segon trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran de Sant Cugat és el que incorpora el punt fort de totes les activitats del curs.

Entre les conferències més destacades del gener, hi ha la de l'exdirector general del Liceu de Barcelona i actual director de presidència de 'La Vanguardia', Josep Caminal, que parlarà sobre 'La recuperació el Liceu per la societat catalana'. En aquest primer mes de l'any, també hi participarà el president de l'Institut d'Estudis Catalans i catedràtic de sociologia de la UAB, Salvador Giner, que parlarà de 'L'esdevenidor de Catalunya'.

El president de l'Aula Extensió Universitària per a la gent gran, Antoni Monerris, destaca la importància de poder comptar amb Salvador Giner.

Antoni Monerris

Portem a Sant Cugat una persona clau. Aquesta conferència serà molt interessant i el títol ja és captivador.


Al març tindrà lloc una conferència del '75è aniversari de Santiago Rusiñol' amb Montserrat Cornet. També al mateix mes es tractarà 'El Patrimoni cultural i artístic de Sant Cugat' amb la presència de la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Actualment, l'Aula compta amb uns 500 socis, però com explica Antoni Monerris ja no pot créixer més.

Antoni Monerris

Com sempre explico, no podem tenir més socis dels que som.


Entre les activitats programades, també destaca la presentació, al Teatre-Auditori, del futur projecte d'ESADE Sant Cugat -Creapolis- que comptarà amb la presència del director d'ESADE i l'alcalde, Lluís Recoder. En aquest trimestre, l'Aula d'Extensió Universitària visitarà el Tribunal Constitucional i el Tribunal Suprem a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.