La programació familiar al Teatre-Auditori torna aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Sis muntatges conformen la programació d'espectacles familiars coorganitzada pel Teatre-Auditori i la fundació La Xarxa. La màgia, el teatre i la dansa formen part de l'oferta cultural que es podrà presenciar a l'equipament municipal fins a finals de maig.

L'obra musical 'El petit escura-xemeneies' obrirà el diumenge 21 de gener la programació familiar del segon trimestre de la temporada. 'Camins i corriols', espectacle de dansa de la Factoria Mascaró, prendrà el relleu al teatre el diumenge 25 de febrer.

La programació familiar es reprendrà el diumenge 18 de març amb més teatre: la companyia Unics Productions portarà a l'escenari 'Història d'un pallasso: Charlie Rivel'. Dues setmanes més tard, Essential Minds representarà 'La petita màgia dels Ki-kids'.

Escoltem la presidenta de La Xarxa, Anna Miñarro.

Anna Miñarro

Treballant amb l'Ajuntament aconseguim molts bons resultats. Esperem que la col·laboració continuï més temps.


El torn per a la màgia serà el dissabte 5 de maig: el mag Lari estrenarà al Teatre-Auditori l'espectacle 'Secrets', que compta amb la col·laboració de l'equipament cultural municipal. La representació del clàssic 'La bella dorment' posarà el punt i final a la programació el diumenge 20 de maig.

Àngels Solé és tinenta d'alcalde de Cultura.

Àngels Solé

La programació infantil és molt important. La ciutat fa un esforç perquè les famílies puguin gaudir d'una oferta interessant.


El preu de les entrades és de 6'5 euros. Els socis de La Xarxa tenen un descompte d'un euro per entrada. L'abonament per als sis espectacles costa 30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.