'Cançó d'amor i de guerra' arriba al Teatre-Auditori a principis de febrer


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acollirà la sarsuela 'Cançó d'amor i guerra' el diumenge 4 de febrer. La presentació de l'espectalce ha servit per signar un conveni de col·laboració entre l'equipament municipal i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

'Cançó d’amor i de guerra' té lloc en una farga del Vallespir, l’any 1793, en plena Revolució Francesa. L’obra relata la història d’amor entre dos joves, l’Eloi i la Francina, que es veuen obligats a separar-se a causa del conflicte.

L'encarregada d'interpretar el paper de Francina serà la santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras i l'Orquestra Simfònica Sant Cugat hi posarà la música.

Josep Ferré és director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

Josep Ferré

La sarsuela va tenir la desgràcia que el franquisme se l'apropiés com a música del règim.


La presentació de la sarsuela ha servit per signar el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. L'acord, que inclou un subvenció de 30.000 euros, contempla que l'orquestra ofereixi cinc concerts a l'any a la ciutat. El conveni també preveu la promoció d'audicions per a escolars i l'intercanvi amb una altra orquestra simfònica.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És un luxe per a Sant Cugat tenir un buc insígnia cultural com l'Orquestra Simfònica.


El conveni de col·laboració es marca cm a objectiu que 2.500 escolars presenciïn les actuacions de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.