'Èric i l'exèrcit del Fènix' aconsegueix un ple absolut en la seva estrena al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'Auditori de Sant Cugat s'omple a vessar en l'estrena de la versió teatral d'Èric i l'exèrcit del Fènix', dirigida per Pere Planella i escrita per Víctor Alexandre. El públic, entregat en tot moment a la història, ha acabat elogiant l'espectacle amb forts aplaudiments i crits reivindicatius a favor de la independència.

L'estrena del muntatge ha comptat amb una gran afluència tant de públic com de representants de la plana política catalana i santcugatenca. El conseller de cultura Joan Manuel Tresserres, l'alcalde Lluís Recoder, i diferents diputats d'ERC, CIU i ICV-EA han estat presents al Teatre-Auditori.

La bona interpretació dels 8 actors, entre ells Santi Ibáñez, Rosa Andreu, Montse Pérez i Marcel Borràs, ha fet riure però ha impactat també els espectadors. El públic, molt atent i receptiu amb tota la història, ha sortit content i convençut del muntatge.

Públic

L'obra ha estat molt bé tot i que em va agradar més el llibre / ha estat diferent de com me l'imaginava / el públic ha estat molt fidel, ja veníem disposats a que ens agradés.


Segons el director de l'obra, Pere Planella, l'estrena ha estat un èxit gràcies a la generositat dels espectadors, que s'hi ha entregat de ple.

Pere Planella

Feia molts anys que no veia una estrena amb un públic tan generós i tan atent. Per mi ha estat una agradable sorpresa.


El muntatge recorrerà ara diferents ciutats dels països catalans i el País Basc, començant per Barcelona. A més, l'actor Joel Joan ha adquirit els drets de l'obra per fer-ne la versió cinematogràfica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.