'Master class' de Víctor Ullate al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El coreògraf i ballarí Víctor Ullate oferirà una classe magistral al Teatre-Auditori el 10 de febrer, aprofitant l'estada del seu ballet a la nostra ciutat. La 'master class' estarà limitada a 40 alumnes de nivell intermig i avançat. La companyia d'Ullate portarà al Teatre-Auditori l'espectacle 'Samsara' el mateix cap de setmana.

La classe magistral tindrà lloc el dissabte 10 de febrer, d'11 a 1 del matí, a l'escenari del Teatre-Auditori. Està adreçada a estudiants i professionals del món de la dansa que vulguin perfeccionar la tècnica i aprofitar el mestratge del prestigiós ballarí i coreògraf.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, destaca el privilegi que suposen aquestes classes per als professionals de la dansa.

Àngels Solé

Aquesta és la gran possibilitat i privilegi que persones molt expertes en el món de la dansa puguin tenir l'oprotunitat d'aprendre i perfeccionar tècniques de dansa.


La classe tindrà un nombre limitat de 40 places i un preu de 30 euros. També hi haurà la possibilitat d'assistir-hi com a oient des de la platea del teatre, per un preu de 20 euros. La 'master class' se centrarà en la dansa clàssica i comptarà amb l'acompanyament de música de piano en directe.

La iniciativa està coordinada per la companyia Color Dansa, resident al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.