Ullate ofereix una síntesi de dansa oriental aquest cap de setmana al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'espectacle 'Samsara' de la companyia de ballet Víctor Ullate arriba aquest dissabte i diumenge al Teatre-Auditori de Sant Cugat. 'Samsara' es presenta com la dansa de la vida a través de la conjunció del movimen corporal i la música de països com Egipte, el Nepal, l'Iran, la Xina o el Japó.

El coreògraf i ballarí Víctor Ullate arriba un any més al Teatre-Auditori per presentar en aquest cas l'espectacle 'Samsara'. El muntatge es presenta com una abstracció dels sentits que permet traslladar a l'espectador a països d'on provenen músiques ètniques com Egipte, l'Iran, l'Índia, el Nepal i la Xina.

Ullate s'ha inspirat en el moment de maduresa personal que viu, després de més de quatre dècades entregat a la dansa, per crear aquest muntatge que proposa un viatge cap a l'espiritualitat, la pau i l'alegria d'Orient. Víctor Ullate explica què vol transmetre amb 'Samsara'.

Víctor Ullate

És un somni que vaig tenir en un moment difícil de la meva vida. Vull conscienciar a la gent sobre l'època difícil que vivim.


De la seva banda, el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha parlat de l'espectacle al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Pep Tugues

És un espectacle majestuós i de molta qualitat amb una gran capacitat creativa. Ens hem arriscat a fer dues sessions de 'Samsara'.


'Samsara' es podrà veure dissabte a partir de les deu de la nit i diumenge a partir de les set de la tarda. La durada del muntatge és d'una hora i 45 minuts i el preu de l'entrada és de 36 euros. A més el mateix dissabte a partir de les 19 de la tarda hi haurà un assaig obert al públic per poder veure com treballa la companyia.

Víctor Ullate oferirà una classe magistral el mateix dissabte aprofitant l'estada a Sant Cugat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.