'El so inaudible de les estrelles', del santcugatenc Àlvar Masllorenç, és el segon llibre més llegit en català


  • Comparteix:

'El so inaudible de les estrelles', la primera i per ara única novel·la del santcugatenc Àlvar Masllorenç ocupa el segon lloc del rànquing dels llibres de ficció més llegits en català que edita setmanalment el diari Avui. Només 'Plataforma', el polèmic text del francès Michel Houelle-Becq supera l'opera prima de Masllorenç.

'El so inaudible de les estrelles' es troba per davant d'obres com el darrer llibre de Ferran Torrent 'Societat limitada', o el 'Despès de tot', de Miquel Martí i Pol.

L'argument de la primera novel·la d'aquest santcugatenc, que treballa a la llibreria Alexandria, és el del trencament d'una parella des de la perspectiva de la noia i suposa sens dubte una de les sorpreses editorials de l'inici de la temporada literària. El rànquing del diari Avui s'elabora a partir de la informació obtinguda de les principals llibreries de la ciutat de Barcelona, entre les quals hi ha la Documenta, la Casa del Llibre, Laie, FNAC, la Central o la Catalònia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.